Θερμαντικά σώματα αλουμινίου

 

 
  

Τα θερμαντικά σώματα STYLE με προσόψεις DESIGN κατασκευάζονται στις βασικές διαστάσεις των σωμάτων Style καθώς και σε μεγαλύτερες διαστάσεις όπως αυτές παρουσιάζονται στον πίνακα Style Design.

Θερμαντικά σώματα αλουμινίου

 


 

Θερμαντικά σώματα αλουμινίου

  


Τα θερμαντικά σώματα αλουμινίου της σειράς ¨S¨ αποτελούν συνέχεια των σωμάτων ¨Σουλτάτης¨. Κατασκευάζονται σε φέτες, οι οποίες ενώνονται με ειδικούς συνδέσμους, παρέχοντας έτσι δυνατότητα να μεταβάλλεται μελλοντικά την απόδοση των σωμάτων προσθέτοντας ή αφαιρώντας όσες φέτες επιθυμείτε. Τα θερμαντικά σώματα μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιοδήποτε ύψος κατόπιν παραγγελία.

Πετσετοκρεμάστρες

 Οι πετσετοκρεμάστρες Standard κατασκευάζονται από χάλυβα, σε τυποποιημένες διαστάσεις, ενώ οι Custom κατασκευάζονται από αλουμίνιο σε οποιεσδήποτε διαστάσεις.

Θερμαντικά σώματα αλουμινίου

 


Τα θερμαντικά σώματα STYLE της σειράς ¨L¨διατίθενται και με προσόψεις Design.Προσόψεις με φωτογραφίες αγαπημένων τοπίων, προσώπων, με παιδικούς ήρωες ή σχέδια της αρεσκείας σας. Εσείς προτείνεται και εμείς σας κατασκευάζουμε θερμαντικά σώματα με επιφάνεια τόσο μοναδική όσο εσείς. (Οι προσόψεις είναι αποσπώμενες και μπορούν μελλοντικά να αντικατασταθούν με νέα σχέδια ή μονόχρωμες επιφάνειες).

Τα θερμαντικά σώματα αλουμινίου της σειράς ¨L¨κατασκευάζονται σε φέτες, δίνοντας σας την δυνατότητα να έχετε ακριβώς την απόδοση του αλουμινίου που επιθυμείτε. Τα σώματα της σειράς ¨L¨προσφέρονται σε πληθώρα χρωμάτων, καθώς επίσης και σε απομίμηση ξύλου.

Τζάκι - Αερόθερμο

 

Άλφα Ενεργειακή

Boy III

Online Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 5 επισκέπτες και κανένα μέλος